O nama

Nekretnine su nam strast.

Naša prva iskustva s tržištem nekretnina počeli smo stjecati već od 2002 godine. U tom periodu doživjeli smo uspon i pad tržišta, saživjeli se s radom i razmišljanjem vlasnika i kupaca nekretnina, investitora i banaka.

Tvrtka REALIS CENTAR NEKRETNINA d.o.o. osnovana je 2008. godine kako bi Vama - našim klijentima mogli pružiti najprofesionalniju uslugu i pomoć pri ostvarivanju vaših želja i potreba. Pošto smatramo da je kupoprodaja nekretnine jedna jako osobna stvar, mi tome na taj način i pristupamo.

Naša osnovna djelatnost je posredovanje pri kupoprodaji nekretnina, zakupu i nekretnina, te obrada i razvoj cjelokupnih projekata vezano uz prodaju od faze konzaltinga za investitore, do završne faze primopredaje nekretnina novim vlasnicima. Naša specijalnost leži u prepoznavanju individualnih potreba i njihovih rješenja.

Na temelju našeg više od 15 godišnjeg iskustva u ovom poslu sretni i zahvalni smo, da smo stvorili bazu zadovoljnih klijenata koje već pratimo dugi niz godina. Nadamo se da ćete i Vi profitirati od našeg iskustva a mi od Vašeg povjerenja.

Profesionalan pristup, kontinuirani rad, kreativnost, te postizanje najboljeg rezultata, samo su neke od naših najvažnijih kvaliteta.

Od samog početka smo članovi Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te redovito sudjelujemo na seminarima i radionicama, kako bi usavršavali naše znanje.

Mi smo Vaš sigurni partner u nekretninama!

IMPRESUM:

Tvrtka: REALIS CENTAR NEKRETNINA društvo s ograničenom odgovornošću za poslovanje nekretninama
Skraćeni naziv: Realis centar nekretnina d.o.o.

Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Društvo je upisano u trgovačkom sudu u Zagrebu s matičnim brojem subjekta upisa MBS 08654564
OIB: 66307839797
Direktor: Jasminka Oreški, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Poslovna banka: Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Slavonska avenija 6, Zagreb
IBAN: HR88 2500 0091 1012 7439 6